layoutelementlayoutelement
 

Frivillig hjælper søges til Delfinens vandgymnastik

Arbejdsopgave:
Delfinen er en forening der tilbyder vandgymnastik i Horsens Sundhedshus’ varmtvandsbassin til voksne i aldersgruppen 18+. Der er ca. 175 brugere i løbet af ugen. Der er ca. 10-12 brugere i bassinet af gangen.
Vi søger en frivillig bassinhjælper til at undervise i vandgymnastik. Du behøver ikke at have nogen uddannelse som instruktør i vandgymnastik. Du kan være med nogle gange, og se hvordan vi andre frivillige instruktører gør det. 

Tidsomfang: 
Vi mangler mest en frivillig til torsdagsholdet mellem kl. 15.30-20.00, som er vores længste dag. Men kan du andre tidspunkter, tager vi gerne en snak om det også. Vi skiftes til at undervise, så du er ikke i vandet hele tiden. Vi er som regel 2-3 frivillige om hvert hold. Vi holder ferie i skoleferien, men ellers er det hver uge.

Dine kvalifikationer:
Som nævnt behøver du ikke have en uddannelse som instruktør. Men du skal have lyst til bevægelse i vand, godt humør og positiv indstilling. Deltagerne er velfungerende, så du skal ikke have fysik til at hjælpe deltagerne som sådan.

Vi tilbyder:
Samvær med mange dejlige mennesker i vandet, som er dejlige 34 grader, fællesskab med os andre 10 frivillige, og en mulighed for at gøre en social og sundhedsmæssig forskel for andre mennesker.  

Kontakt: 
Birgit på tlf. 40 81 89 94 eller Lene på tlf. 40 51 25 61.

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk