layoutelementlayoutelement
 

Søndergården i Brædstrup søger frivillige

 

Søndergården i Brædstrup søger frivillige 
Skab glæde i hverdagen ved at blive frivillig hjælper

Aktiviteten på Søndergården i Brædstrup søger frivillige til at gå tur med beboerne – altså skubbe beboernes kørestol på en tur gennem byen, i parken, til søen o.l.

Hvorfor:
At komme ud og mærke vinden i håret, solen eller regnen på kinderne og den dejlige friske luft i lungerne er meget betydningsfuldt for beboerne og skaber glæde og livslyst. Du vil derfor være med til at øge livskvaliteten for beboerne samtidig med, at du selv får en god gåtur, møder nye mennesker og bliver en del af et fællesskab.

Vi tilbyder:
Der vil være introduktion til opgaven, hvor aktivitetsmedarbejderen vil gå med de første gange. Herefter er det meningen, at man som frivillig selvstændigt eller sammen med andre frivillige går med beboerne. 

Om dig:
Du skal have lyst til at bruge tid sammen med ældre og være ude i det fri og du skal kunne skubbe en kørestol med en beboer. Tiderne for gåture vil være mellem 10-11.30 eller efter kl. 14. Hvis du har lyst til at komme et fast tidspunkt, f.eks. hver eller hver anden torsdag er det rigtigt fint og ellers kan det aftales fra gang til gang.

Har du yderligere spørgsmål og er du interesseret i opgaven skal du kontakte aktivitetsmedarbejder Ditte på 
tlf. nr. 2337 3788 eller på mail dhi@horsens.dk.
Hvis du har du mod på andre opgaver, mangler vi også frivillige til at ledsage på busture, evt. også køre bussen, deltage i arrangementer i huset osv. 
Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk