layoutelementlayoutelement
 

Bliv natteravn i Horsens

Forening    Natteravnene

Arbejdsopgave
Natteravnene er omsorgsfulde og ansvarlige voksne med et positivt menneskesyn. Vi er frivillige og ulønnede og medvirker til at øge trygheden i lokalområdet på en diskret og ikke-voldelig facon, som skaber tillid, ro og respekt.
Natteravnene i Horsens går ture i nattelivet i hold på 3 personer - så vidt muligt af begge køn og af forskellig alder - når der er behov, typisk fredag og lørdag nat, men sigter mod også at være ude på for eksempel koncertdage eller ved andre større arrangementer i byen, hvor unge deltager.

Tidsomfang
Vi stiller ikke krav til hvor mange ture du skal gå hver måned, men de fleste tager én til to ture pr. måned, og på den måde kan vi få vores turplaner til at hænge fornuftigt sammen.
I øjeblikket går vi hver fredag og lørdag nat. Vi gå altid fra midnat til omkring klokken 4:00 om morgenen, eller til der ikke længere er behov for det.
På vores tilmeldested hos Sund By Butikken på Åboulevarden 52 mødes vi, når vi starter turen og holder vores pauser efter behov i nattens løb.

Dine kvalifikationer
Som Natteravn skal man være motiveret for at møde de unge (og andre) i byens natteliv på deres præmisser. Vi er på de unges ”hjemmebane” og forholder os passende ydmygt til det. Vi kalder det at skabe tryghed i øjenhøjde.
Som Natteravn skal man have et positivt menneskesyn og være socialt indstillet og ansvarlig, idet vi kommer i kontakt med både de unge og andre som har vidt forskellig baggrund og vidt forskellige behov for at snakke eller bare sige ”hej”.
Vi har altid bolsjer eller karameller i lommen og vi er også kendt for at kunne hjælpe med et kondom, hvis der er behov, og så skal man være indstillet på at gå på gaden i de sene nattetimer i (næsten) al slags vejr, året rundt.
Som Natteravn skal man kunne præstere en ren straffeattest.

Vi tilbyder
Alle interesserede en prøvetur eller to med Natteravnene. På prøveturen er du sammen med mindst 2 erfarne Natteravne, som introducerer dig til vores opgaver.
Har du lyst til at fortsætte, så tilbydes du efter behov kursus i grundlæggende førstehjælp og et introduktionskursus for nye Natteravne inden for det første år du fungerer som frivillig.

Kontakt: Natteravnene i Horsens
Postboks 144
8700 Horsens

Mobil. 30 48 10 24 (Vi træffes bedst på hverdage efter 16:30).
E-mail. horsens@natteravnene.dk (Oplyst navn, adr, tlf, alder og lidt om din baggrund)
Websted. Natteravnene eller ansøg om en
Prøvetur med natteravnene
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk