layoutelementlayoutelement
 

Frivillig hjælper til Idræt for sjov

Forening    Sydbyens Aktivitets Klub - Idræt for sjov

Arbejdsopgave
Idræt for sjov er et motionstilbud til børn i alderen 0-12 år, hvor forældrene skal være med. Det handler om at hjælpe børnene, så de på et senere tidspunkt har lyst til at komme ind i idrættens verden. Idræt for sjov er på børnenes præmisser. Dvs. motionen og bevægelsen skal være sjov. Vi har mange forskellige lege og redskaber i gang på samme tid.Der er mange børn med hver gang, hvor en del er overvægtige, har motoriske problemer og autisme. Dvs. de har behov for en særlig stimulering. 

Tidsomfang
Idræt for sjov foregår i Bankagerhallen onsdage fra kl. 14.30 - 18.00 og i Kulturhuset på Søndermarkskolen torsdage kl. 14.30 - 18.00. Du kan være med enten onsdag eller torsdag, men selvfølgelig meget gerne begge dage.

Dine kvalifikationer
Du skal have en børneattest, som du kan få ved politiet.
Erfaring med idræt.
Være god til at tackle børn i forskellige aldersgrupper.
Være god til kontakt med forældrene
Skal kunne lide børn og have lyst til at stimulere børn.

Vi tilbyder
Mulighed for fagligt samarbejde med Horsens Sund By omkring kostvejledning og med afspændingspædagog, godt samarbejde med andre frivillige, halinspektører og pedeller. Der følger ansvar med: Man skal helst møde hver gang, da børnene oplever en tryghed ved det. Der kan også tilbydes kurser fra DGI og Sund By.

Kontakt: Jørgen Egholm
Mobil. 20 70 36 28
Websted. Sydbyensaktivitetsklub.

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk