layoutelementlayoutelement
 

Frivillig i Ung i Fokus

Har du lyst til at være frivillig?

Ung i Fokus har brug for ressourcestærke frivillige, der kan hjælpe med at drive klubben.

Har du en smittende positiv energi, respekterer du det enkelte menneskes livssituation, og brænder du for at gøre noget for andre, så er det måske lige dig der er brug for som frivillig i Ung i Fokus. Du skal være over 18 år, have en ren straffeattest, initiativrig og ansvarsbevidst.

Her er plads til nye ideer.

Du vil kunne opleve at du gør en forskel, at du samtidig udfordrer dig selv, at du oplever et fællesskab med andre, at du får udvidet din erfaring, dine kompetencer og dit CV.

Hvad er Ung i Fokus?

Ung i Fokus er et fritidstilbud til unge mellem 16 og 35 år, med særlige behov. Vi har dannet en klub, som har åbent hver mandag og onsdag mellem 13.30 og 17.00. Nørrebrogade 38A, 8700 Horsens. I klubtiden foregår der forskellige aktiviteter, hyggeligt samvær, og nogle gange fællesspisning. Vi forsøger at skabe et frirum, hvor de forskellige diagnoser træder i baggrunden, og hvor glæden ved at være sammen med andre bliver fundet. Projektet drives af de unge i tæt samarbejde med de frivillige. De unge har derfor stor indflydelse på indholdet og omfanget af aktiviteter.

For mere information kontakt Allis på tlf. 50 55 88 70.


 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk