layoutelementlayoutelement
 

Red Barnet søger frivillige

 

Red Barnet i Horsens driver en familieoplevelsesklub, som sikrer udsatte børn gode og givende oplevelser sammen med deres forældre og søskende i et positivt og inkluderende fællesskab. Det er børn, som f.eks. sidder for meget derhjemme, ikke deltager i fritidsaktiviteter og falder uden for fællesskabet.     

Børnene og familierne kommer ind i klubben gennem et samarbejde med fagpersoner i kommunen - socialrådgivere, SFO-ledere, sundhedsplejersker mm. - som kender børnene og deres familier og ved hvem der kan have behov for hjælp.     

Klubben drives af et team af frivillige, der planlægger og afholder forskellige oplevelser og aktiviteter som f.eks. en tur i skoven med mad over bål, kulturaktiviteter, fastelavnsfest mm. Der er ca. 10 aktiviteter om året. Alle aktiviteter afholdes en lørdag eller søndag og varer ca. 3 timer. Som frivillig skal du være med til at planlægge og gennemføre aktiviteterne. Du skal kunne deltage i mindst halvdelen - altså minimum 5 gange om året plus planlægning. Det er vigtigt at du er stabil i dit fremmøde, da både børn og forældre knytter sig til de frivillige.     

Vi har brug for frivillige:
Med et hjerte for børn
Med lyst til at gøre en forskel
Med gå-på-mod og engagement 
Med ansvarlighed og rummelighed
Du vil blive en del af en spændende organisation, som er førende inden for kampen for børns rettigheder. Der er muligheder for at deltage i relevante kurser. Vi går ind for en fleksibel frivillighed, som kan passe ind i et aktivt job- og familieliv. Der skal stå glæde på bundlinjen.     

Du er velkommen til at kontakte vores frivilligkonsulent for mere info via kontaktknappen herunder. 
Vi glæder os til at høre fra dig!


Kontaktinformationer:
Formand for Red Barnet Horsens: Louise Svensson
Tlf: 28 71 00 77
E-mail: Louise_me1@hotmail.com

 
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk