layoutelementlayoutelement
 

BoDøgn søger frivillige til udviklingshæmmede

Forening     BoDøgn i Horsens Kommune

Arbejdsopgave
BoDøgn/Horsens Kommune søger frivillige til at hjælpe de 16 mennesker/beboere i afdeling 8. De er alle i alderen 18 til 54 år og udviklingshæmmede. De er vidt forskellige, men alle med lyst til oplevelser. Fælles for dem alle er at de har et udpræget godt humør, og er positive overfor at lære nye personer at kende.
Mange har brug for motion, derfor vil der være nogen der ønsker en frivillig der kan ledsage dem til svømning, bowling mm. Skulle der være en der har lyst til at arrangere dans, gymnastik, zumba eller andet her på stedet, har vi en velegnet sal til dette, og man vil være meget velkommen. Der vil også være brug for frivillige der vil ledsage/ skubbe kørestolen til koncerter, biografture o.lig. Nogle bruger computere hvilket kan være svært, så en frivillig med forstand på pc vil være et behov. Alle bor i egen lejlighed og har en lille forhave, så skulle der være en havemand er han også velkommen. På stedet har vi en cafe, der desværre ikke altid kan leve op til de forventninger der er, da arr. aflyses ved personalemangel. Et par frivillige der ville være med til alt fra kaffe brygning til bagning af boller, sætte en dansk film på dvd o.m.a. efterlyser vi også. Vi er åbne over for andre gode ideer. Da alle her er forskellige og har interesser der rækker vidt omkring, vil langt de fleste ideer blive mødt positivt.

Tidsomfang
Vi har primært brug for frivillige i aften og weekender, da de fleste borger har et dagtilbud

Dine kvalifikationer
Du må meget gerne være et ungt mennesker med gode ideer, engagement og lyst til at motivere andre. Men andre aldersgrupper er også velkomne. Vigtigst af alt er at den frivillige har et godt menneskesyn, er ansvarlig og imødekommende i sin optræden sammen med de udviklingshæmmede.

Vi tilbyder
-

Kontakt: Afdelingsleder Tina Naldal
Tlf. 76 29 71 81
E-mail. tnn@horsens.dk

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk