layoutelementlayoutelement
 

Frivillige rådgivere søges

Forening      Dansk Flygtningehjælp og Imagine Horsens

Ny frivillig rådgivning i Horsens – er det dig?
Har du lyst til at bruge dine faglige og personlige kompetencer til gavn for flygtninges retssikkerhed og integration? Så har du chancen nu.

Arbejdsopgaver
Dansk Flygtningehjælp søger lige nu frivillige rådgivere til opstarten af en ny rådgivning i Horsens Øst i samarbejde med Imagine Horsens – det boligsociale sekretariat.
I rådgivningen kan flygtninge og indvandrere få råd om f.eks. familiesammenføring, sociale regler og andre juridiske spørgsmål, hjælp til at forstå breve fra myndigheder og også hjælp til at tackle svære bekymringer i livet.

Tidsomfang
-

Dine kvalifikationer
Hvad skal du kunne som rådgiver?
Din baggrund kan være juridisk, psykologisk eller socialfaglig, men du kan også have anden relevant uddannelse og erfaring. Det vigtige er, at du har lyst og overskud til at rådgive i tværfagligt samarbejde med andre frivillige rådgivere. Som rådgiver skal du være i stand til at lytte aktivt, identificere eventuelle problemer og løsninger af samme, samt kunne udvise både empati og en grundlæggende respekt for andre mennesker.

Vi tilbyder
Du får et spændende frivilligt arbejde, hvor du kan gøre en forskel for flygtninge og indvandrere i Danmark samt være med til at starte en ny frivilligrådgivning i Horsens og bygge bro til de lokale tilbud. Derudover får du tilbudt kurser i relevant lovgivning og den rådgivende samtale, fagligsparring og mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø med andre frivillige.

Hvis du ønsker at være frivillig rådgiver – og med til opstarten af den nye rådgivning i Horsens – Kontakt Trine Loren.

Kontakt: Dansk Flygtningehjælp
Trine Loran 
Tlf. 33 73 52 03 
E-mail. trine.loran@drc.dk 
Websted. Frivillignet 

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk