layoutelementlayoutelement
 

Sprogcenter Midt søger frivillige faglige mentorer

 

Sprogcenter Midt søger frivillige faglige mentorer

Har du lyst til at bruge din faglighed og hjælpe en udlænding med at forberede sig til det danske arbejdsmarked?

Vi søger frivillige med forskellig faglig baggrund, som har lyst til at være mentor for en udlænding med en lignende baggrund. Det kan være meget svært for en udlænding at lære de specifikke fagudtryk på dansk, så det vil blandt andet være mentorens opgave at støtte i forhold til det faglige ordforråd og den specifikke arbejdsmarkedskultur, og evt. etablering af et netværk etc.

Kursisterne er i gang med at lære dansk og er meget målrettede efter at komme hurtigt i gang med at bidrage på det danske arbejdsmarked.
På sprogcentret har vi flere kursister, som gerne vil i kontakt med en frivillig faglig mentor. I øjeblikket har vi forespørgsler fra kursister specielt med sundhedsfaglig baggrund fx tandlæge, sygeplejerske, læge og farmaceut, men vi får løbende forespørgsler fra kursister med andre uddannelsesmæssige baggrunde.

Du sætter selv grænsen for dit frivillige arbejde, men du kan forvente at skulle bruge ca. 1 time om ugen. Det er dig og kursisten, der beslutter, hvor I skal mødes. Det kan være på sprogcentret eller det kan være et andet sted.

Har du selv en faglig uddannelse og brænder for at hjælpe andre, så send en mail eller ring til Annemette Jebril på mail annemette.j@sprogcentermidt.dk, mobil 29 84 59 02.


 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk