layoutelementlayoutelement
 

Kulturfrivillig i Horsens Kommune

Forening     Horsens Kommune - Kulturafdelingen

Vil du være med, når kulturen syder og bobler i Horsens? 
Og vil du med bag kulisserne, når der er spændende arrangementer i byen?
Du har nu mulighed for at blive Kulturfrivillig i Horsens og hjælpe til, når der er koncerter, festivaler og andre kulturaktiviteter i byen. Opgaverne varierer fra arrangement til arrangement – og du vælger selv hvilke, du vil være med til.

Arbejdsopgave
Som Kulturfrivillig kan du bl.a. hjælpe til ved Giro d’Italia, Europæisk Middelalder Festival, Horsens Teaterfestival, store og små koncerter, arrangementer i Kuben og aktiviteter i forbindelse med midtbyindsatsen Mærk Byen.

Tidsomfang
Du kan frit vælge hvilke arrangementer, du har tid og lyst til at deltage i – og er derfor ikke bundet til at være med ved specifikke arrangementer.
Når du tilmelder dig som Kulturfrivillig, får du tilsendt en mail, hver gang der er opgaver ved kulturelle arrangementer i byen.

Dine kvalifikationer
-

Vi tilbyder
Alle Kulturfrivillig, der hjælper til ved minimum to forskellige arrangementer i løbet af et kalenderår, bliver - som tak for indsatsen - inviteret til et særligt arrangement. Her er der mulighed for at møde andre frivillige, der brænder lige så meget for kulturen i Horsens, som du gør.

Du kan tilmelde dig netværket af kulturfrivillige ved at sende en mail eller på telefon til 

Kontakt: Horsens Kommune - Kulturafdelingen
Projektkoordinator Ditte Felding
Tlf.  76 29 23 08
Email. kulturfrivillig@horsens.dk 

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk