layoutelementlayoutelement
 

Frivillige til Horsens Biblioteks ”Nethjælp”

Arbejdsopgave
Horsens Biblioteks Nethjælp er åben for alle borgere, der ønsker hjælp til at begå sig på internettet. Vi søger løbende frivillige nethjælpere. Hvis du har lyst til at lære fra dig, er hjælpsom og tålmodig af natur og hvis du synes, det er vigtigt at alle mennesker får adgang til internettet, så er det måske dig, vi søger.

Tidsomfang
Åbningstiderne i Nethjælpen er tirsdag kl. 10-12.30, onsdag kl. 10-12.30 og torsdag kl. 15.30-18.00. Nethjælperne har typisk en ugentlig ”vagt” på 2½ time og der er som regel to frivillige sammen på en ”vagt”.

Dine kvalifikationer
Der vil som oftest være tale om én-til-én-undervisning, hvor du skal hjælpe en enkelt person ad gangen. Du skal være i stand til at kommunikere med mennesker med enhver baggrund og i alle aldre.
Vi forventer at du kommer til at hjælpe med fx:
Basale it-funktioner som tænd/sluk, internettet, e-mail, digital selvbetjening NemID, Digital Post, sociale medier fx Facebook, tekstbehandling og billedbehandling.
Du kan udføre en eller flere af ovenstående opgaver eller måske noget helt andet. Det er ikke et krav at du ved alt om internettet, men du skal være hjælpsom og tålmodig af natur. Du vil blive sat ind i opgaverne af biblioteksmedarbejderne.

Vi tilbyder
Som frivillig nethjælper får du erfaring med at vejlede/undervise. Samtidig får du et netværk sammen med andre lokale ildsjæle. Gør en forskel og lad andre få glæde af din viden.
Har du lyst til at høre mere? Kontakt Ellen Jespersen

Kontakt
Anne Scheffmann, Horsens Bibliotek asbj@horsens.dk tlf. 76292404

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk