layoutelementlayoutelement
 

Red Barnet Ungdom

Red Barnet Ungdom er en selvstændig ungdomsorganisation, som kæmper for en børnevenlig verden, hvor børn og unges rettigheder i henhold til FN’s Børnekonvention bliver taget alvorligt. Vi er en organisation for aktive, unge frivillige i alderen 15-30 år, der brænder for at gøre en forskel for børn og unge. I Red Barnet Ungdom Horsens arbejder lokalforeningen med projektet Barnets Ven.

Barnets Ven er en succesrig storebror-/storesøsterordning, hvor unge frivillige fra Red Barnet Ungdom mødes med et barn mellem 6 og 12 år, der har brug for ekstra opmærksomhed i hverdagen. Barnet og den frivillige mødes ca. 2 gange om måneden og udforsker sammen byens fritids-, forenings- og kulturliv, besøger biografen, går på café, står på skøjter osv. Formålet med projektet er at give børn en masse positive oplevelser, udvide deres sociale netværk og introducere dem til lokalområdets fritidstilbud.

Har du lyst til at være frivillig i Red Barnet Ungdom Horsens eller kender du et barn, som gerne vil være med i Barnets Ven, så kan du læse mere på vores hjemmeside www.redbarnetungdom.dk. Du kan også tilmelde dig til projektet Barnets ven på projektets egen hjemmeside www.barnetsven.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og sammen gøre en positiv forskel for børn i udsatte familier.

Kontakt: Sascha Brinch Hummelgaard, projektkonsulent
Mobil 51 64 98 30
E-mail  sascha@redbarnetungdom.dk
Web www.redbarnetungdom.dk

 

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk