layoutelementlayoutelement
 

Ungdommens Røde Kors

Mentoring:

 

Har du nogensinde været i tvivl om noget? Sådan rigtig i tvivl. Hvem gik du til? Din mor, din bedste ven eller måske din klasselærer? Mange unge har ingen at spørge, når behovet presser sig på. En mentor kan derfor være en uvurderlig støtte i hverdagens små og store dilemmaer.

Drømme og problemer kommer i alle former og størrelser - og nogle gange skal man have hjælp til at udleve det gode og løse det svære. Det kan en mentor hjælpe med.

En mentor er en person, der er interesseret i at bringe en ung bedst muligt videre i livet. Man kan tale om alt med en mentor - både det gode, det svære, skole, fritid, venner, hverdagen og fremtidsplanerne. Hvad end man har brug for støtte, vejledning eller et kærligt skub, kan en mentorordning være svaret.

Man er mentor af lyst

Mange af de børn og unge, der bliver tilbudt en mentor, er omgivet af professionelle hjælpere til hverdag. Det gør derfor en kæmpe forskel for dem, at mentorerne er der af lyst og nysgerrighed, for det skaber grobund for ligeværdige relationer, der rykker både mentee og mentor.

 

Klubtilbud for børn og unge i Vestbyen

 

Er du vild med Fortnite, glad for at spille musik, god til at lave mad, skør med sport, eller er du bare kanon til at være tilstede og give en high five, når der er brug for det? Kan du tage ansvar, have tålmodighed, og synes du, at det der med at indgå i et fællesskab med børn og unge generelt bare er cool? Så er det måske dig, vi søger! I samarbejde med Ungdomsskolen er Ungdommens Røde Kors ved at starte et klubtilbud op for børn og unge i Vestbyen på mandage fra kl. 15.00-18.30, og vi søger derfor unge mennesker, der er friske på at indgå i ung-til-ung relationer. Tilbuddet kører allerede godt om onsdagen, og derfor vil vi gerne åbne klubben en ekstra dag i ugen.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har lyst og overskud til at skabe en ung-til-ung relation til børnene og de unge og derudover indgå aktivt i fællesskabet, når du er i klubben. Derudover skal du kunne afsætte mindst to eftermiddage om måneden til at være i klubben. Derudover håber vi også, at du vil bidrage positivt til fællesskabet omkring frivilliggruppen.

 

Hvad får du med dig som frivillig i Ungdommens Røde Kors?

Du får mulighed for at gøre en stor forskel for børn og unge i netop din by. Vi garanterer, at du får en masse sjove oplevelser med andre frivillige og de børn, du skal lave aktiviteter med. Du bliver en del af en sprudlende organisation med over 5.000 engagerede frivillige, hvilket også vil pynte på dit CV. Derudover bliver du også en del af Ungdommens Røde Kors og dermed en del af Danmarks største humanitære ungdomsorganisation, hvilket giver dig muligheden for at deltage i endnu flere fællesskaber i form af blandt andet årsmøder og dialogmøder. Du får også muligheden for at udvikle dine kompetencer i form af forskellige kurser.

 

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os, hvis du har lyst til at være med eller bare gerne vil høre mere.

 

Kontaktperson til Mentoring:

Ida Kjærgaard

+ 45 29 85 74 17

ida.kj@urk.dk

 

Kontaktperson til Klubtilbud for børn og unge i Vestbyen:

Thomas Rauff Krøyer

+ 45 50 85 53 52

thomas@urk.dk

 

 

 

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk