layoutelementlayoutelement
 

Dansk Vandrelaug i Horsens

Forening Dansk Vandrelaug Horsens–afdeling

Ture med DVL- Horsens
Hver onsdag kl. 10.00 mødes Dagdriverbanden på Horsens Banegård til en længere travetur og kl. 10.15 De seje Dagdrivere samme sted til en kortere travetur ude i oplandet for at se, hvad der rører sig i skov, mark, eng og ved kysten. Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 5 kr. pr. deltager. Transport på delebasis. Medbring frokost og drikke, siddeunderlag samt vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden.

Hver tirsdag kl. 19.00 mødes vi til en rask travetur på 5-8 km i et afvekslende område, ligesom der undervejs fortælles en spændende kulturhistorie.
I vinterperioden fra oktober til marts er det byvandringer, hvor vi mødes ved Horsens Banegård. I sommerperioden fra april til september er det vandreture ved Bygholm Sø, hvor vi mødes ved Restaurant Kystens Perle på Lovbyvej. 

Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 5 kr./deltager. 

Deltagelse på alle ture er på eget ansvar. 

1-dagsture
Deltagerpris hvor andet ikke er oplyst: Medlemmer kr. 15,- pr. deltager, ikke-medlemmer: kr. 30,- pr. deltager, børn og unge under 18 år gratis. Hertil kommer transport på delebasis. Som ikke-DVL-medlem kan du deltage max 3 gange.

Flerdagsture:
Se alt omkring vandreturene på Dansk Vandrelaugs hjemmeside.
Kræver altid DVL-medlemskab.

Kontakt: Formand Vibeke Halling Poulsen

Tlf. 51 34 11 34 
E-mail vibsehalling@gmail.com
Web  Dansk Vandrelaug Horsens

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk