layoutelementlayoutelement
 

Idræt om dagen DGI

Her er nogle tilbud til dig, der gerne dyrker idræt om dagen

Brædstrup Senior Idræt
Brædstrup Senior Idræt er en forening for seniorer med medlemmer i aldersgruppen ca. 55 - 90 år

I foreningen dyrkes vandgymnastik, svømning, gymnastik og badminton i 42 af årets uger. Desuden er der om sommeren cykel- og vandreture hver fjortende dag og i vinterhalvåret er der vandreture ca. en gang månedlig

Kontakt: Formand Anne Marie Jensen
Tlf. 75 75 10 63
E-mail. annemarie8740@gmail.com
Hjemmeside: www.bsi-nyt.dk


Torsted Seniorer
Torsted Seniorer holder til i Torstedhallen i Horsens. Her er mennesker i alle aldre velkommen. Dem der er der i dag er typisk mellem 55 og 90 år.

Om tirsdagen kl. 9.00 er der Idræt om dagen, hvor man starter med fælles opvarmning i ca. en halv time. Derefter kan man vælge mellem forskellige idrætsaktiviteter fx tæppecurling, badminton, floorball, soft volley og styrketræning med egen kropsvægt. Der afsluttes med hyggeligt samvær med 2 sange og kaffe.

Om torsdagen kan man spille krolf på græsset bag Torstedhallen. Man spiller ca. 1½ time fra kl. 10.00. Man skal ikke have kendskab til krolf for at være med. Alle er velkommen.

Man møder bare op i hallen. Man kan læse mere her http://torstedif.dk/Seniorer.html


Horsens Freja
Horsens Freja holder til i Vesthallen i Horsens. Alle er velkommen.

Om onsdagen kl. 10 starter man med fælles opvarmning og hensyntagende styrketræning med egen kropsvægt og elastikker. Herefter er der lidt frugt og småsnak mens man aftaler, hvilke forskellige idrætsaktiviteter man skal lave i dag. Man laver fx badminton, floorball, softvolley og hensyntagende træning.

Man møder bare op i hallen. Man kan læse mere her http://horsensfreja.dk/gymnastisk/idraet-om-dagen/

 

Østbirk Idrætsforening Seniorafdeling
Østbirk Idrætsforening holder til i Østbirkhallen. Alle er velkommen. Tilbuddet er tænkt til seniorer og folk der har fri i dagtimerne.

Kom og vær med til et træningstilbud, hvor de kombinerer motion med det selskabelige. Hver træningsdag slutter med kaffe og samvær i cafeteriet. Der tilbydes flere nye aktiviteter bl.a. bowls og pickleball, som er særdeles velegnede til seniorer.

Kontakt: Gudrun Andersen
Tlf: 42408965
Mail: gudrun.andersen@gmail.com
Hjemmeside: https://ostbirkif.dk/

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk