layoutelementlayoutelement
 

Ung til ung-snak for unge homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner

Paletten er en mulighed for en åben, anonym ung til ung-snak for unge homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner og familie og venner samt alt andet, der ligger midt imellem.


I Paletten kan du stille spørgsmål, få et råd eller snakke om problemer vedrørende det at være homoseksuel, biseksuel eller transkønnet. Her kan du få en uforpligtende snak med en, der forstår din situation og vil lytte på de tanker, du gør dig, eller de udfordringer du møder på din vej.
Sammen vil vi finde ud af, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig i præcis den situation du står i, hvordan du selv kan komme videre med dine problemer, eller om der er et sted, der henvender sig præcis til dig, så du vil føle dig bedre forstået og finde dig bedre tilpas i din seksualitet eller identitet.
Vi vil prøve at støtte dig der, hvor du er, men hvis vi ikke kan det, kan vi hjælpe dig med, hvor du kan søge anden form for hjælp eller støtte.

Du kan hver anden fredag tale med os om seksualitet, følelser, sex, spring-ud-overvejelser, bekymringer, ensomhed, gå-i-byen steder og meget mere. Du bestemmer!

Du kan både skrive til os på Facebook, på mail og/eller møde op personligt i Horsens Sund By.


Træffetider 

Du kan træffe Paletten fredag i ulige uger kl. 16.00-17.00 i Sund By Butikken, Åboulevarden 52, 8700 Horsens
Du kan også finde Paletten på Facebook - www.facebook.com/palettenhorsens og på mail palettenhorsens@gmail.com

Mission
I ”Paletten” er vores fornemmeste mission at fremme den psykiske sundhed for homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner samt den enkeltes personlige tryghed og lykken i at være den, man gerne vil være i overensstemmelse med ens seksuelle orientering eller kønsidentitet. Vores motto er ”Hvem forstår en hest bedst? Det gør en hest!” Mange forstår heste rigtig godt – dyrelæger, veterinærsygeplejesker, biologer og andre dygtige mennesker – men de vil aldrig forstå den så godt, som de andre heste gør. 

Vi kæmper for inklusion frem for eksklusion, og vi tror på, at et godt lokalt samfund er et samfund, hvor der er plads til alle.


Kontakt
Find Paletten på Facebook - www.facebook.com/palettenhorsens og på mail palettenhorsens@gmail.com

 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk