layoutelementlayoutelement
 

Nye Trygge Landsbyer udvalgt

12. februar 2018

Voervadsbro, Vestbirk, Åes og Sattrup får denne gang penge til udvikling.

Vision og tradition for at samle landsbybeboerne er blandt de vigtigste argumenter for, at de fire landsbyer Voervadsbro, Vestbirk, Åes og Sattrup i denne omgang modtager hver 100.000 kommunale kroner til udvikling af deres landsbyer. Som Trygge Landsbyer kan de nu glæde sig til over det næste års tid at realisere nye initiativer.

15 landsbyer udvalgt gennem tiden
- Vi har udnævnt 15 landsbyer til Trygge Landsbyer siden projektets start i 2015, og det har skabt masser af aktivitet og sammenhold ude i de små landsbysamfund. Byrådet har nedsat et nyt udvalg, og med de sidste års erfaringer er det nu tiden at kigge på, hvordan pengene fremadrettet kan gøre allermest gavn ude i de små samfund, siger Jesper Nielsen, der er borgerkonsulent i Sund By og Horsens Kommunes tovholder for Tryg Landsby projektet.

De udvalgte byer
Det er fjerde gang, både Vestbirk og Åes søger om penge. Vestbirk byder ind med blandt andet visioner for udvikling af udeliv i området, ligesom Åes har gode tanker om, hvordan Tryg Landsby-processen skal køre med et særligt fokus på børnene.

Voervadsbro har på velbesøgte borgermøder vist, at de kan samle landsbyen, og Tryg Landsby-projektet kan være et vitamintilskud til den proces.

Endelig er Sattrup udvalgt, da landsbyen peger på aktivitetsgrupper og udviklingsperspektiver som løftestang for mere sammenhæng og fælles drive.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk