layoutelementlayoutelement
 

Sund Bys Kulturgruppe 2019: Vil du være med?

24. januar 2019

Sund By har i 2017 og 2018 startet Kulturgrupper inspireret af Aarhus som europæisk kulturhovedstad. På baggrund af de gode erfaringer etableres en ny Kulturgruppe i 2019. Tilmelding senest 1. marts.

Formålet med Kulturgruppen er fremme deltagernes trivsel. Kunst og kultur giver os oplevelser, der inspirerer, fylder os med ny energi og giver stof til eftertanke.
At være sammen med andre om kulturoplevelserne over længere tid giver desuden en oplevelse af samhørighed. Alt i alt en stærkere ”puls på livet”.
Der er plads til 20 deltagere: Du er over 18 år og åben over for kunst og kultur, men opsøger måske ikke kulturelle oplevelser så ofte. Det kan også være, at du er udfordret af en kronisk sygdom, men du er ikke i krævende behandling for en psykisk eller fysisk lidelse.

En fælles oplevelse
Kulturgruppen mødes 2 gange om måneden fra marts til december 2019. En månedlig fælles kulturoplevelse og et månedligt netværksmøde. Så vidt muligt i dagtimerne på hverdage, men kulturoplevelserne kan indimellem finde sted om aftenen.
Programmet: Vi skal sammen opleve en bred vifte af kulturelle og kunstneriske udtryk. Både det brede og snævre. F.eks. billedkunst, musik, galleribesøg, litteratur, teater, guidet naturvandring m.v. Deltagerne kan komme med ideer til programmet.
Der er deltagerbetaling på i alt 350 kr.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest 1. marts til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på tlf. 76 29 36 75, hvor yderligere information kan fås.
Der vil være opstartsmøde i starten af marts måned 2019.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk