layoutelementlayoutelement
 

Seminar i Vestbyens Beboerhus for interesserede frivillige

23. januar 2019

Seminar for medlemmer af Det Folkelige Forum og andre interesserede frivillige torsdag den 31. januar i Vestbyens Beboerhus.

Årets første seminar i Det Folkelige Forum har to punkter på programmet.

Henrik Nørgaard fra Broen Danmark vil inspirere og fortælle ”den gode historie” om det lokale Horsens-initiativ, der blev landsdækkende. Broen Horsens startede for 15 år siden med det formål at hjælpe sårbare børn ind i organiseret idrætsliv, og er nu med støtte fra fonde og puljer vokset til 30 lokalafdelinger i hele Danmark. Henrik vil ud fra blandt andet  Broen Danmarks erfaringer give gode råd til, hvordan lokale foreninger kan opnå større opmærksomhed og lokal støtte.

Efter oplægget er der idéudvikling med henblik på, hvilke emner der skal tage op i samarbejdsnetværket Det Folkelige Forum i det kommende 1-2 år.

Seminaret afsluttes med fællesspisning.

Tilmelding
Seminaret henvender sig til medlemmer af samarbejdsnetværket Det Folkelige Forum, men andre interesserede frivillige er også velkomne. Deltagelse er gratis.

Tilmelding senest mandag den 28. januar til Sund By på tlf. 76 29 36 75 eller til borgerkonsulent Jesper Nielsen på jesper.nielsen@horsens.dk.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Sund By/Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens
Telefon: 76 29 36 75
Mail: sundby@horsens.dk