Horsens Sund By

Kom med til Horsens Holder AlderBedst

Kom med til Horsens Holder AlderBedst
Forside Aktuelt Kom med til Horsens Holder AlderBedst
Inspirerende oplæg, fællesskabende aktiviteter, sang, musik og spændende debatter - lyder det som noget for dig? 
 
Nu har du chancen for at møde model og influencer Dorrit Bøilerehauge, professoren på høje hæle Ditlev Tamm, møde vores monopol, høre blues og jazz, fællesspisning, musik og meget, meget mere!
 
Den 8. juni fra klokken 10.00-21.30 danner Vitus Bering Parken rammen for en hel dag fyldt med inspiration til, hvordan man kan skabe et godt og (pro)aktivt liv i en moden alder. 
 
Vi kalder det 'AlderBedst', og det er for alle, der har lyst, og der kommer til at være aktiviteter gennem hele dagen og aftenen.
 
Der er masser af forskellige arrangementer på dagen, og du kan hente programmet her eller finde dem alle sammen på www.horsensholder.dk ved at søge under 'Alderbedst': https://horsensholder.dk/program-twentytwentythree/... 
 
Tag din nabo, venner og nogen du måske ikke kender med til en inspirerende dag fyldt med livsglæde, sang, musik og dans.
 
Det er gratis at deltage, dog skal du købe billet til arrangementet Mad & Musik. Det kan du gøre her: Salg - Mad og Musik // Horsens Holder AlderBedst (place2book.com)
 
Arrangementet hedder AlderBedst og er skabt i samarbejde mellem en lang række af byens fælleskaber, frivillige foreninger og organisationer, Seniorrådet i Horsens og Horsens Sund By.
 
Pssssst.: Du kan også møde rigtigt mange af vores fællesskaber, frivillige, samarbejdspartnere samt flere foreninger på dagen:
Boblberg - platform for venskaber, Bo Trivsel, Danske Handicaporganisationer, Elses Strikkeklub, FOF, forebyggelseskonsulenter, Fællesskabsportalen, Gåfællesskaber i Horsens Kommune, Herreværelset, HK, Hjerteforeningen, Horsens Kommunes Biblioteker, Horsens Kommunes aktivitetscentre, Horsens Sund By - Fællesskab, Trivsel og Frivillighed
Kom Videre Mand, Kulturgrupper, Kultur og Naturgruppe for mænd, Mand og Mand i mellem, Motionscirklen, Netværk for mænd, pårørendekonsulenter, selvhjælp- og netværksgrupper, Skiftesporet, spisefællesskaber og Tandemklub Horsens.
bubble