Horsens Sund By

Horsens Sund By søger børn og unge til en musikvideo – vil du være med?

Horsens Sund By søger børn og unge til en musikvideo – vil du være med?
Forside Aktuelt Horsens Sund By søger børn og unge til en musikvideo – vil du være med?

Kom og vær med, når Sund By i samarbejde med musikeren BJØRNSKOV skal lave optagelser til en musikvideo til BJØRNSKOVs nye sang ’Tænder Lys’. Sangen er skrevet med inspiration fra børn og unge, der har deltaget i børnesorggrupper i Horsens. 

Formålet med sangen og videoen er at sætte fokus på livet med sorg og hvordan vi som medmennesker kan være med til at støtte dem, der lever med sorg. Sangen ’Tænder Lys’ giver en stemme til børn og unge, der har mistet en forælder.   

Det praktiske:

  • Tirsdag d. 19. september kl. 18.30 – 19.30.
  • 18.00 - 18.45 Mød op i Bygholm Park ved den store trappe foran hotellet. Lys udleveres ved aflevering af samtykke erklæring.
  • Mellem kl. 19.00 – 19.30 tænder alle deltagende børn og unge lys som en symbolsk gestus til børn og unge, der har mistet en forælder. Vi sørger for lys, så du skal ikke selv medbringe. Vi sørger for at instruere deltagerne og en fotograf tager billeder og video af, at børn og unge tænder lys. Der vil blive serveret lidt at drikke og en snack til de deltagende (ikke aftensmad).

VIGTIGT:

  • Forældre til børn og unge under 15 år skal give skriftligt samtykke til deltagelse og at billeder og videooptagelser vil blive brugt i forbindelse med vores arbejde om sorg bl.a. på hjemmesider, facebook og YouTube. Optagelserne vil være af en situation i fællesskab og der vil ikke indgå personfølsomme optagelser i forbindelse med at der tændes lys.
  • Det vil være en fordel at udfylde formularen, inden du kommer, da der kan opstå kø, når samtykke erklæringerne skal underskrives.
  • Du kan hente samtykke erklæringen her. Den udfyldte erklæring kan sendes på mail til lauj@horsens.dk eller du kan medbringe den udfyldte erkæring og aflevere den til arrangementet. Det vil også være muligt at få en printet version og underskrive samtykke erklæringen til selve arrangementet.
  • Unge fra 15 år må gerne selv underskrive samtykke, hvis de har aftalt det med deres forældre.
  • Det er udelukkende børn og unge, der afleverer en skriftlig samtykke erklæring, der kan deltage.
  • Børn og unge, der har behov for hjælp eller at blive ledsaget skal selv have en voksen med. Der vil ikke være mulighed for opsyn eller ekstra hjælp til deltagende børn og unge.

Alle børn og unge, der afleverer samtykke erklæring er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

SÆT KRYDS
Torsdag d. 02. november kan du opleve BJØRNSKOV synge sangen Tænder Lys ved KUBEN og deltage i et lysoptog gennem byen om aftenen. Følg med på Facebook, Horsens Sund By.

bubble