Horsens Sund By

SÆT ORD PÅ sammen med Sund By i KUBEN uge 20

SÆT ORD PÅ sammen med Sund By i KUBEN uge 20
Forside Aktuelt SÆT ORD PÅ sammen med Sund By i KUBEN uge 20

I løbet af ugen sætter vi – sammen med dig, der besøger KUBEN - ord på temaer som livet med sygdom, relationen som pårørende, sorg, styrkende fællesskaber og ensomhed.

Kom ind i KUBEN, hvor du kan møde frivillige og medarbejdere fra Sund By, få en snak og måske prøve forskellige korte aktiviteter, som vækker refleksioner og giver redskaber, som du kan tage med videre og måske endda give videre til én du kender, der kunne have brug for en håndsrækning. Lynhurtigt vil du opleve, at man på ufarlig vis kan italesætte og aftabuisere svære emner, som optager mange.  

Du kan blive introduceret for forskellige samtaleredskaber, der vil variere fra dag til dag, eftersom dagens undertema også vil variere fra dag til dag. Den sidste dag vil der være fokus på alle temaerne, og i løbet af ugen skabes en visuel udstilling i fællesskab.

Kom og vær med, mærk Sund By stemningen, bliv inspireret og få en god oplevelse, der kan gøre en forskel for dig – og for andre. 

Tirsdag d. 17 maj kl. 14-17: SÆT ORD PÅ livet med sygdom

Onsdag d. 18 maj kl. 14-17: SÆT ORD PÅ relationer

Torsdag d. 19 maj kl. 14-17: SÆT ORD PÅ sorg

Fredag d. 20 maj kl. 14-17: SÆT ORD PÅ fællesskab og ensomhed

Lørdag d. 21 maj kl. 11-14: Alle emner kombineres i en flot udstilling

 Du behøver ikke tilmelde dig, men kan bare komme forbi. Vi lover, at du bliver mødt med varme, smil og lidt godt til ganen. Det bliver en uge med fokus på nogle vigtige emner, som vi er stolte af at arbejde med i Sund By! Vi glæder os til at få nogle gode oplevelser sammen med dig.

bubble