Horsens Sund By

Online billetsalg til Højskoledag starter tirsdag den 19. sept. kl. 9.00

Online billetsalg til Højskoledag starter tirsdag den 19. sept. kl. 9.00
Forside Aktuelt Online billetsalg til Højskoledag starter tirsdag den 19. sept. kl. 9.00

Højskole dag med Karen-Marie Lillelund og Mette Bock

Tirsdag den 10. oktober kl. 10:00 – 14:30 inviterer Seniorrådet og Sund By igen til festligt samvær for seniorer i Insero Atrium salen i Forum Horsens.

Billetter sættes til salg online fra kl. 9.00 tirsdag den 19. sept. via Sund Bys hjemmeside www.horsenssundby.dk og Sund Bys Facebookside. Der er 480 billetter til salg. 

Program (dørene til salen åbnes kl. 9:00):

10:00 Velkomst v/ Svend Aage Hansen, formand for Seniorrådet

Kaffe med rundstykke

10:10 Indlæg v/ Borgmester Peter Sørensen

10:20 Foredrag ”Humor som værktøj til livsglæde” v/ Karen-Marie Lillelund 

Besøg standene i pausen og bliv inspireret af det lokale foreningsliv og præsenteret for de mange sundhedstilbud i Horsens Kommune. 

13:00 Foredrag ”Et liv med Horsens som anker” v/ Mette Bock, sognepræst og tidl. minister 

14:20 Tak for i dag v/ Ingunn S. Jacobsen, leder af Sund By


Billetbestilling og betaling
Billetprisen er 175 kr. pr. person. Betaling sker på Place2book med dankort. Der kan max. bestilles 4 billetter per person/køb.

Billetter kan printes og medbringes på dagen, hvor de scannes ved indgangen, eller du kan fremvise dem på din mobiltelefon.

Vigtigt! Billetterne sælges online på place2book, som teknisk kun lukker det antal købere ind i systemet, som der er billetter til, hvis alle køber det maksimum tilladte antal på 4 stk. per køb/person. Det betyder, at hvis du hurtigt efter kl 9.00 den 19. september får beskeden 'udsolgt' på place2book, er det ikke sikkert, at der er udsolgt.  Prøv igen nogle minutter senere, så lukker systemet flere ind, hvis alle brugere ikke har købt 4 billetter ad gangen. Sund By melder ud på vores webside og facebookside, når der rent faktisk er udsolgt.  

 

bubble