Horsens Sund By

Natur & Kulturgrupperne starter - vil du være med?

Natur & Kulturgrupperne starter - vil du være med?
Forside Aktuelt Natur & Kulturgrupperne starter - vil du være med?

Det her er vores skønne team af frivillige, der kører Natur- og Kulturgrupperne i Sund By. I grupperne kan du finde ro og inspiration i fællesskab med andre!

Vigtige datoer for dig, der er nysgerrig på at være med i en Natur- eller Kulturgruppe:

Tirsdag den 5. marts kl. 13 starter 8. sæson i Kulturgruppen for ”de modne” over 55 år! Sund Bys kulturfrivillige er værter for møderne, hvor vi sammen skal udforske den lokale kultur og opleve f.eks. koncerter, udstillinger, teater, byvandringer m.v. Gruppen mødes to gange om måneden og er en god mulighed for at skabe netværk med andre kulturinteresserede.

Mandag den 18. marts kl. 10 inviterer vores naturfrivillige til opstart i den nye Naturgruppe for dig med stress inde på livet. På gåture skal vi sammen opdage nye ruter og mærke naturen omkring Horsens - nogle gange guidet af naturvejleder, andre gange i ”silent walking”. I gruppen laver vi også forskellige udendørsaktiviteter omkring bål og korte åndedrætsøvelser til de interesserede.

Der er ligeledes enkelte ledige pladser i vores to andre kulturgrupper; Kulturnyderne for dig under 55 år, og Kultur- og Naturgruppe for mænd!

Er du blevet nysgerrig på vores grupper? Så kan du kontakte Jesper på ssjn@horsens.dk eller 30 67 40 05.

bubble