Skip Navigation

Selvhjælpsgrupper

Selvhjælpsgrupper er til mennesker,der ønsker at mødes med ligestillede og dele erfaringer om en fælles udfordring, tilstand, oplevelse eller situation. På den måde tager deltagerne hånd om deres situation ved at fortælle egen historie og lytte til andres. Det er hjælp til selvhjælp.

Luk alle
Åbn alle

At deltage i en selvhjælpsgruppe er fælles handling fremfor behandling. Ved at spejle sig i andre bliver man klogere på sig selv. Man får mulighed for at fortælle sin egen historie og finder ud af, at man ikke er alene. Det er vigtigt at understrege at selvhjælp ikke er behandling eller terapi.

Vil du gerne møde ligesindede, som er i en situation der minder om din? Har du mod på at fortælle og kan du lytte til andre? Har du lyst til at være en del af et forpligtende fællesskab?

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Sund Bys selvhjælpskoordinator på kra@horsens.dk eller +45 25 11 93 93 / +45 76 29 70 22. Du er også velkommen til at komme forbi Sund By Butikken, Åboulevarden 52, 8700 Horsens for at høre mere.

Sådan er en selvhjælpsgruppe sat sammen 

En selvhjælpsgruppe består typisk af 5 – 10 personer. Gruppen ledes af to frivillige igangsættere. Man arbejder ud fra et sæt grupperegler, og alle har tavshedspligt. Gruppen mødes ca. 10 gange på et fast tidspunkt hver anden uge eller en gang i måneden og kan herefter vælge at fortsætte uden igangsættere som en netværksgruppe. Det er gratis at deltage.

Kontakt 

Kontakt os på +45 76 29 36 75 for yderligere information, og for at høre om vi har den gruppe, du søger.

Kontakt os

Kontakt os

Horsens Sund By / Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens

Telefon: 76 29 36 75 

Send sikker post