Horsens Sund By

Trivselsgrupper

Trivselsgrupper
Forside Trivselsgrupper

Trivselsgrupper på skolerne er et tilbud til børn, der har brug for at mødes med ligesindede og sætte ord på det der er svært igennem alvor og leg. 

Børnene mødes om emner som skilsmisse, selvværd, sorg, sygdom m.m. Grupperne etableres på de enkelte skoler, enten i skoletiden eller i forlængelse heraf. Det er skolen, der vurderer sammensætningen af gruppen og børnenes behov. Der er Trivselsgrupper på de fleste skoler i Horsens kommune. 

Sådan er forløbet i en trivselsgruppe

En trivselsgruppe ledes af to voksne: En frivillig fra Selvhjælp, og en skoleansat, der begge har gennemført et kursusforløb for trivselsgruppeledere.

Gruppen består af 4 – 12 børn, som mødes 1-1½ timer hver gang, i et forløb over 10 gange. Det er gratis at deltage, og der er tavshedspligt i grupperne.

Kontakt skolen for at høre mere om mulighederne, hvis du ønsker at dit barn skal deltage i en trivselsgruppe.  

Kontakt

Kontakt ossundby@horsens.dk eller telefon 76 29 36 75 for yderligere information, og for at høre om der findes en gruppe på jeres skole. Hvis der ikke er en gruppe på skolen, kan du kontakte Sund By. Vi starter løbende nye grupper og der er også mulighed for at komme på venteliste til næste opstart. 

#Horsenssundby
bubble