Skip Navigation

Patientinformation Horsens

I Sund By Butikken hjælper Patientinformation Horsens med at finde information om sygdomme og handicap

Har du lyst til mere ”puls på livet”? Så tilmeld dig Sund Bys Kulturgrupper 2021, hvor der startes en gruppe for dig under ca. 55 år, ”Kulturnyderne”, og en mandegruppe (uden alders-begrænsninger). Grupperne ledes af Sund Bys Kulturfrivillige i samarbejde med Sund By. Derudover er der lige nu en kulturgruppe 55+, hvor der først er pladser ledige senere i 2021.

 

Formålet med Kulturgrupperne er fremme deltagernes trivsel. Kunst og kultur giver os oplevelser, der inspirerer, fylder os med ny energi og giver stof til eftertanke. At være sammen med andre om kulturoplevelserne over længere tid giver desuden en oplevelse af fællesskab. Alt i alt en stærkere ”puls på livet”.

 

Hvem henvender grupperne sig til? Du er over 18 år og er åben over for kunst og kultur, men opsøger måske ikke kulturelle oplevelser så ofte. Eller måske mangler du nogen at dele dine oplevelser med. Det kan også være, at du er udfordret af en kronisk lidelse, men du er ikke i krævende behandling for en psykisk eller fysisk lidelse.

 

Kulturgruppen mødes 2 gange om måneden fra ca. april til december 2021. En månedlig fælles kulturoplevelse og et månedligt netværksmøde i Sund By Butikken, hvor vi taler om det vi oplever sammen. Møderne ligger i eftermiddagstimerne på hverdage, men kulturoplevelserne kan indimellem finde sted om aftenen.

 

Programmet: Vi skal sammen opleve en bred vifte af kulturelle og kunstneriske udtryk. Både det brede og snævre. F.eks. billedkunst, koncerter, museumsbesøg, litteratur, teater, guidet by og naturvandringer, besøg hos kunstnere m.v. Deltagerne er med til at sætte programmet.

 

Der er deltagerbetaling på i alt 350 kr., der dækker entreer, rundvisninger, kaffe/te/brød til netværksmøder m.v.

 

Tilmelding til kulturgrupperne sker løbende så længe der er pladser ledige: Til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på tlf. 30 67 40 05, hvor mere information kan fås.

Kontakt PI Horsens

Telefon: 76 29 36 75

Mail: sundby@horsens.dk 


Kontakt os

Kontakt os

Horsens Sund By / Sund By Butikken 
Åboulevarden 52
8700 Horsens

Telefon: 76 29 36 75 

Send sikker post